Zomeroutfit jongens / meisjes

Omdat er hele leuke nieuwe elastiek binnen was gekomen en leuke applicaties moest ik hier natuurlijk iets mee doen.

Ik heb een jongensshortje gemaakt van grijs jersey en dat afgewerkt met een camouflage elastieken tailleband. Zo krijg je een leuk effect. Daarop heb ik een effen shirt gekocht en daar een leuke applicatie op gestreken.  Niet duur en helemaal hip.  Zie hieronder het resultaat.Voor het meisje heb ik een Tule rokje gemaakt. Leuk om te dragen met een kleurige legging. Daar heb ik ook de camouflage elastiek als tailleband voor gebruikt.  De onderkant heb ik afgewerkt met een fuchsia (kleur:766) satijnband van 30 mm.  Ook daarop heb ik een roze shirtje gekocht en die bewerkt met verschillende leuke nieuwe applicaties. Applicatie 1 en applicatie 2. Zo krijg je meteen een leuker effect. Zie hieronder het resultaat.Ik wil iedereen alvast een fijne vakantie toewensen!!

Tot de volgende blog,

Groetjes Diana

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *