Hoeden maken

Hoeden zijn en staan altijd  mooi en stijlvol en het beschermt je gezicht tegen het zonlicht. Door een aantal fournituren toe te passen op een simpele hoed kun je er op een eenvoudig manier iets hips en stijlvols van maken. Ik heb daarom twee voorbeelden gemaakt:

De zwarte hoed heb ik bewerkt met twee bloemenapplicaties.  Ze zijn er met de hand opgezet. De rand heb ik bewerkt met een ecru bolletjesbandOm de bolling van de hoed heb ik een 40 mm satijnlint gezet.  Deze moet je niet tekort pakken i.v.m. de strik die erin is verwerkt. Zie hieronder her resultaat.

De ecru hoed heb ik bewerkt met een paillettenband in twee kleuren.  Om de bolling van de hoed heb ik een flosjes band verwerkt. Om het nog wat speelser te maken heb ik er nog een hartjes applicaties opgestreken.  Zie het resultaat.

Zo zie je maar dat je met een paar fournituren iets weer helemaal trendy kunt maken.

Tot de volgende blog.

Groetjes,

Diana


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *