Kiltspelden

Het is voorjaar maar het kan nog altijd onstuimig weer zijn af en toe.

Een poncho kan dan kan goed van pas komen.En wat is dan leuker om die te sluiten met een leuke zelfgemaakte kiltspeld?

Ook leuk om op je borstzakje van je jeansjack te spelden of op een sjaal.

Ik heb twee varianten gemaakt:

Een zilveren kiltspeld met twee koordeindjes metaal en deze.
Daar heb ik van de imitatie franje suede een rolletje gemaakt en in de koordeindjes gelijmd met ProntylijmDe zilveren ketting heb ik aan de spelt bevestigd en daar heb ik twee zilveren sierhangers smileyZo heb ik ook nog een tweede variant gemaakt in het goud maar met gouden sierhangers angel 

Alvast een gezellige Koningsdag en tot de volgende blog…..

Groetjes Diana
ELGA Fournituren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *