ELGA is een groothandel in fournituren die werkt als een zelfbedieningszaak, oftewel CASH & CARRY, voor de detaillisten in het kleinvak. En dat is in uw voordeel. Wij werken niet met een catalogus en/of prijslijst, bij ons vindt u alle leverbare producten onder één dak en komt u zelf uitzoeken wat u nodig heeft. We hebben geen kostbaar netwerk van verkopers en bedrijfsauto’s. U krijgt van ons niet te pas en te onpas bezoek met aanbiedingen waarop u niet zit te wachten.

Onze leveranciers zijn door ons zorgvuldig geselecteerd op prijs en kwaliteit. Zo zorgen we ervoor dat we alle artikelen kunnen leveren tegen uiterst scherpe prijzen. Onze prijzen worden bij afhalen voor u nog interessanter dankzij ons bonus- en kortingsysteem. Voor verschillende productgroepen uit hal 1 kunnen we onze klanten een extra jaarbonus aanbieden die kan oplopen tot 10% van de afname.

Webshop

Bent u een keer niet in de gelegenheid om naar onze groothandel in Best te komen? Dan bieden we u nu ook de mogelijkheid om via onze webshop een bestelling te plaatsen. Weten hoe dit in zijn werk gaat? Kijk snel verder.